VALMENNUKSET RYHMILLE


Toteutan työyhteisöille ja ryhmille suunnattuja pitkäkestoisia hyvinvointivalmennuksia räätälöidysti ryhmän yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Minulta löytyy vuosien kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Valmennuksissani hyödynnän koko osaamiseni niin terveyden, hyvinvoinnin kuin psykologiankin kentältä. Opettajan pätevyyden myötä sovellan ryhmien kanssa monenlaisia toimivia, mukaansatempaavia ja miellyttäviä pedagogisia ratkaisuja.

Ryhmävalmennuksen tavoitteena on  kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja hyvinvointikäyttäytymisen edistäminen. Tarkemmat tavoitteet sovitaan yhdessä palvelun tilaajan kanssa.  Ryhmälle toteutetun hyvinvointivalmennuksen sisältöjä voivat olla esimerkiksi luennot, työpajat tai tietoiskut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoista, yksilö- ja ryhmämuotoiset reflektiotehtävät, yksilötapaamiset, sekä ohjatut liikunta/-rentoutushetket.

Ryhmävalmennukset voidaan toteuttaa etäyhteydellä Zoom-palvelimen kautta tai lähitoteutuksena Uudenmaan alueella.


JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Jätä tarjouspyyntö ryhmälle toteutettavasta hyvinvointivalmennuksesta tästä. Kuvaile viestissä tarpeitanne ja ryhmänne kokoa. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen otan teihin yhteyttä sähköpostitse.