PAREMPAA PALAUTUMISTA -ONLINE WORKSHOP Sunnuntaina 10.1.2021 klo 13.00-15.00 (loppuunmyyty)

Mitä: Tervetuloa mukaan Parempaa palautumista- Online Workshopiin! Tässä workshopissa perehdytään palautumiseen erityisesti kokonaiskuormituksen ja siihen liittyvien omakohtaisten tekijöiden, vireystilan säätelyn, jatkuvan stressitilan sekä uupumuksen ja psykologisen irrottautumisen näkökulmista. Workshop sisältää kattavan teoriaosuuden, itsenäistä työskentelyä sekä omien kokemusten reflektointia pienryhmässä. 

Tavoitteet: Workshopin ensisijaisena tavoitteena on tarjota psykologista tietoa palautumisesta ja omakohtaistaa palautumiseen liittyviä teemoja, kuten kokonaiskuormitusta ja vireystilaa. Lisäksi workshopin tavoitteena on tarjota osallistujille henkilökohtaisia oivalluksia palautumisesta psykologisen irrottautumisen näkökulmasta ja vahvistaa taitoja, joilla kukin voi edistää palautumista omassa arjessaan.

Tämän workshopin keskiössä on osallistujien itsetuntemuksen lisääminen niistä tekijöistä ja yksilöllisistä taipumuksista / tavoista reagoida, jotka ovat vaikuttaneet kuormittuneisuuden syntyyn.

Milloin: Sunnuntaina 10.1.2021 klo 13.00-15.00 

Workshopin sisällöt: Kokonaiskuormitus (henkilökohtaisen kuormitustekijöiden määrittäminen -yksilötehtävä), vireystilan säätely (kuinka tunnistaa oma vireystila, mitä tehdä ali- ja ylivireydelle), jatkuvan stressitilan katkaisu, uupumus ilmiönä (ryhmäkeskustelu), psykologinen irrottautuminen (henkilökohtaisen palautumissuunnitelman laatiminen).

Kesto: 2 tuntia 

Totetus: Etänä Zoom-videotapaamispalvelussa (linkin salasanalla suojattuun Zoom-tapaamiseen saat sähköpostiisi sunnuntaiaamuna ennen workshopin alkamista).

Hinta: 16 euroa

Miten valmistautua: Etukäteisvalmistautumista ei tarvita. Zoom-sovellus toimii selaimessa lähettämälläni linkillä. Voit kuitenkin halutessasi ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen koneellesi tai sovelluskaupasta kännykkääsi.

ILMOITTAUTUMINEN

Workshop on loppuunmyyty, eikä ilmoittautuminen ole enää auki. Seuraava workshop järjestetään myöhemmin keväällä ja tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan nettisivuilla ja Instagramissa @emmi.arponen

Worhshopista sanottua:

"

Vaikka olen ottanut paljon asioista itse selvää, antoi tämä workshop paljon uutta tietoa. Workshopin jälkeen olen jäänyt pohtimaan workshopin teemoja ja huomannut, että itse asiassa olen jo vienyt käytäntöön oppimiani asioita. Tästä workshopista oli minulle siis aidosti hyötyä.

"

-Marraskuun workshopin osallistuja