ASIAKASPALAUTTEITAEmmin luento oli aivan mahtava tietopaketti ja yhteistyö on ollut sujuvaa ja mukavaa. Erityiskiitos visuaalisesti erittäin kauniista luentomateriaalista. Toivottavasti teemme yhteistyötä jatkossakin! 

-Koulutuksen tilaaja


Olen todella iloinen, että osallistuin yksilövalmennukseen, sillä oivalsin ja sain valmennusjakson aikana käyttööni monia, mielen hyvinvoinnin ja henkisen tasapainon kannalta tärkeitä asioita ja keinoja, joita en ilman ohjausta olisi sisäistänyt. Tunnen olevani aidosti tasapainoisempi ja hyvinvoivempi kuin aloittaessani. Sain valmennusjakson aikana käyttöön keinoja käsitellä haastaviakin tuntemuksia ja ajatuksia, minkä takia voin levollisin mielin katsoa tulevaan. Suuri kiitos tästä kuuluu Emmin lujalle ammattitaidolle sekä kokonaisvaltaiselle ja empaattiselle tavalle kohdata, ymmärtää ja lempeästi johdatella toista hänen elämäntilanteessaan ja voinnissaan.  

-Yksilövalmennettava


Elin kuormittavaa elämänvaihetta ja kaipasin apua ajatuksiin ja tunteisiin, jotka yhä lisäsivät henkistä kuormaani. Parempaa palautumista -yksilövalmennuksesta sain heti jotakin kättä pidempää, jolla tarttua minua vaivaaviin ajatuksiin. Emmi Arponen oli valmentajana asiantunteva, kannustava ja luotettava, ja hänen kanssaan oli ilo työskennellä. Koin valmennuksen kotitehtävät ja harjoitukset hyödyllisiksi, ja niitä oli helppo pohtia lisää valmennuskertojen välissä. Valmennuksen sisältö myös räätälöitiin minun tarpeisiini sopivaksi. Kuormittava elämäntilanteeni on jo helpottanut, mutta käytän valmennuksessa oppimaani avuksi viikoittain.

-Yksilövalmennettava


Vaikka olen ottanut paljon asioista itse selvää, antoi workshop paljon uutta tietoa. Workshopin jälkeen olen jäänyt pohtimaan workshopin teemoja ja huomannut, että itse asiassa olen jo vienyt käytäntöön oppimiani asioita. Tästä workshopista oli minulle siis aidosti hyötyä.

-Workshopin osallistuja


Oli aivan loistava workshop! Yleensä kyllästyn ja vilkuilen puhelinta tms, mutta nyt sille ei ollut tarvetta. Päinvastoin, halusin kuulla joka sanan!

-Workshopin osallistujaEmmin tapa kohdata minut asiakkaana oli myötätuntoinen, tarkkanäköinen, voimauttava ja rohkaiseva. Arvostan sitä, että huumorille oli tilaa myös <3. Voin lämpimästi suositella Emmin valmennusta, hän on huikea ammattilainen!


- Yksilövalmennettava


Emmi on kouluttajana asiantunteva, innostava, selkeä ja helposti ymmärrettävä. Hän pystyy käsittelemään asioita tutkittuun tietoon ja kokemuksiin pohjautuen monipuolisella ja kiinnostavalla tavalla. 

-Koulutuksen tilaaja


Paras workshopin anti oli ymmärrys siitä, että arvoja voi toteuttaa niinkin konkreettisesti kuin mitä workshopin tehtävissä oli, ja että abraktitkin arvot voidaan rikkoa konkreettisiksi ja helposti lähestyttäviksi pieniksi teoiksi.

-Workshopin osallistujaYhteistyön tekeminen Emmin kanssa on ollut erittäin helppoa ja vaivatonta - hän on nopeasti oivaltanut tarpeemme ja toiveemme, ja osannut tuottaa toivotun lopputuloksen erinomaisesti. Tulemme jatkamaan yhteistyötä jatkossakin.

-Koulutuksen tilaaja


Emmi oli asiantunteva, kannustava ja luotettava, ja hänen kanssaan oli ilo työskennellä!

-Yksilöasiakas


Mahtava paketti oli! Ei liian tiivis, mutta pääasiat tuli selkeästi ja tavoitettavasti. Keskustelu oli odotusten vastaisesti mahtava osuus!

-Workshopin osallistuja


Erinomainen, selkeä ja inhimillinen kokonaisuus.

-Workshopin osallistuja


Oletko tehnyt kanssani yhteistyötä?

Kuulen mielelläni palautetta työskentelystäni. Voit jättää palautetta minulle alla olevan lomakkeen kautta.