Asiakaspalautteet

Asiakaspalautteet

Koulutuksen tilaaja

Emmin luento oli aivan mahtava tietopaketti ja yhteistyö on ollut sujuvaa ja mukavaa. Erityiskiitos visuaalisesti erittäin kauniista luentomateriaalista. Toivottavasti teemme yhteistyötä jatkossakin!

Yksilöasiakas

Emmin tapa kohdata minut asiakkaana oli myötätuntoinen, tarkkanäköinen, voimauttava ja rohkaiseva. Arvostan sitä, että huumorille oli tilaa myös <3

Työpajaan osallistuja

Vaikka olen ottanut paljon asioista itse selvää, antoi workshop paljon uutta tietoa. Workshopin jälkeen olen jäänyt pohtimaan workshopin teemoja ja huomannut, että itse asiassa olen jo vienyt käytäntöön oppimiani asioita. Tästä workshopista oli minulle siis aidosti hyötyä. .

Työpajan osallistuja

Erinomainen, selkeä ja inhimillinen kokonaisuus.

Yksilöasiakas

Emmi oli asiantunteva, kannustava ja luotettava, ja hänen kanssaan oli ilo työskennellä!

Työpajaan osallistuja

Oli aivan loistava workshop! Yleensä kyllästyn ja vilkuilen puhelinta tms, mutta nyt sille ei ollut tarvetta. Päinvastoin, halusin kuulla joka sanan!

Yksilöasiakas

Tunnen olevani aidosti tasapainoisempi ja hyvinvoivempi kuin aloittaessani - suuri kiitos tästä kuuluu Emmin lujalle ammattitaidolle sekä kokonaisvaltaiselle ja empaattiselle tavalle kohdata, ymmärtää ja lempeästi johdatella toista hänen elämäntilanteessaan ja voinnissaan.

Koulutuksen tilaaja

Emmi on kouluttajana asiantunteva, innostava, selkeä ja helposti ymmärrettävä. Hän pystyy käsittelemään asioita tutkittuun tietoon ja kokemuksiin pohjautuen monipuolisella ja kiinnostavalla tavalla. Yhteistyön tekeminen Emmin kanssa on ollut erittäin helppoa ja vaivatonta - hän on nopeasti oivaltanut tarpeemme ja toiveemme, ja osannut tuottaa toivotun lopputuloksen erinomaisesti. Tulemme jatkamaan yhteistyötä jatkossakin.

OLETKO TEHNYT KANSSANI YHTEISTYÖTÄ?

Otan mielelläni vastaan palautetta työskentelystäni. Voit jättää palautetta minulle alla olevan lomakkeen kautta.